• BIST 9693.46
  • Altın 2509.143
  • Dolar 32.5805
  • Euro 34.8237
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 24 °C
  • Antalya 21 °C

Altın Haşhaş’ta Korel’ ödül

Altın Haşhaş’ta Korel’ ödül
Afyonkarahisar Genç Atılımcılar Derneği'nin (AGAD) Afyon Korel Thermal Hotel “Yılın Markası” ödülünü Genel Müdür Ümit Uysal sanatçı Nuri Alço'dan aldı

AFYONKARAHİSAR- Afyonkarahisar Genç Atılımcılar Derneği'nin (AGAD) bu yıl ilk kez düzenlediği Altın Haşhaş ve Marka Kent ödülleri sahiplerini buldu. Gecede, Afyon Korel Thermal Hotel “Yılın Markası” ödülünü aldı.

afyon-korel3.jpg


CNN Türk Haber Spikeri Burak Törün 'Yılın Haber Spikeri', Posta Gazetesi Köşe Yazarı Hakan Çelik 'Yılın Gazeteci Yazarı' ödülünü aldı.
“Yılın Markası” ödülünü alan Afyon Korel Thermal Hotel Genel Müdürü Ümit Uysal “Aldığımız ödül Afyon turizmi için yaptığımız doğru işlerin simgesidir. Türkiye’nin termal turizm merkezinde Afyon Korel Thermal Hotel’in markasını, hizmetlerini ve Türkiye’nin turizmini bütün dünyaya tanıtıyoruz ” dedi.


afyon-korel5.jpg

afyon-korel6.jpg

SIYASETTEN SANATA, SPORDAN IŞ DÜNYASıNA PEK ÇOK ISME ÖDÜL
Afyonkarahisar'ın simgelerinden haşhaşın tanıtımda kullanılmasını hedefleyen AGAD, düzenlediği ödül töreniyle siyasetten sanata, spordan iş dünyasına pek çok isme ödül verdi. Yılın en başarılı isimlerinin ödüllendirildiği Korel Termal Otel'deki törene, ödül alan isimlerin yanı sıra Afyonkarahisar siyaset ve iş dünyasının önde gelen isimleri katıldı. 'Üstün Hizmet Ödülü' alacağı açıklanan 26'ıncı Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral İlker Başbuğ ile 'Yılın Siyasetçisi Ödülü'nü alacak Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal geceye katılmadı.

afyon-korel2.jpgÜnlü sinema sanatçısı Nuri Alço, 'Yeşilçam Onur Ödülü'nü Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Sabahattin Yücel'den alırken, 'Cansız manken' olarak ünlenen Vahe Kılıçarslan'a ise 'Yılın TV Program Yapımcısı Ödülü'nü Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar verdi. Gecede, CNN Türk Haber Spikeri Burak Törün 'Yılın Haber Spikeri Ödülü'nü, Posta Gazetesi Köşe Yazarı Hakan Çelik de 'Yılın Gazeteci Yazarı Ödülü'nü aldı. Törün ve Çelik'e ödüllerini Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban verdi.

'ALDIĞIMIZ ÖDÜL BALLI KAYMAK OLDU'

Afyonkarahisar'ın kaymağıyla ünlü olduğunu bildiğini söyleyen Burak Törün, "Kaymak gibi bir ortamda, kaymak gibi bir şehirde bulunacağımı bilmiyordum. Aldığımız ödül ballı kaymak oldu. O yüzden bütün alkışların sıkıştırılmış bir simgesiydi aldığımız ödül. Belli ki aylar öncesinden hazırlanılmaya başlanılmış, çok başarılı, çok keyifli, eğlenceli bir organizasyon yapılmış. Bu okyanusun bir parçası olduğum için gerçekten büyük mutluluk duydum" dedi.

'AFYON'U ÖZELLİKLE ZİYARET EDİYORUM'

Çalışmalarıyla medya alanında katkı sağlayabilmiş olmanın mutluluğunu yaşadığını aktaran Hakan Çelik de "Afyon benim zaman zaman ziyaret ettiğim bir şehir ama yol üzerinde olduğu için değil özellikle ziyaret ettiğim bir şehir. İş dünyasından çok önemli temsilcileri var. Türkiye'de kültür sanat hayatında önemli işler başarmış olan Afyonlular var. Bu akşam bu ödüllerin verildiği isimler arasında bunlardan birisi olan Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral İlker Başbuğ da vardı. Ben ve sevgili Burak Törün medya alanında çalışmalarımızla ödül aldık. Çalışmalarımızla medyada küçük bir çalışma sağlayabiliyorsak ne mutlu bize" diye konuştu. - Afyonkarahisar

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.