• BIST 9886.95
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C
  • Antalya 28 °C

Olbia Travel'ın hedefi İsviçre

Olbia Travel'ın hedefi İsviçre
sviçre pazarını açmak için çalışmalarını sürdüren Olbia Travel, İsviçre’de yerleşik Türkiye kökenli turizmcileri İstanbul’da ağırlayarak verilen hizmetleri tanıttı.

İSTANBUL- Türkiye’ye İsviçre pazarını açmak için çalışmalarını sürdüren Olbia Travel, İsviçre’de yerleşik Türkiye kökenli turizmcileri İstanbul’da ağırlayarak verilen hizmetleri tanıttı.İsciçre'deki Türk turizmcilerin Türkiye'deki turizmcilerli işbirliği sonucu gelen turist sayısının artamıhedefleriyor.

olbia-sura1b.jpg

OTELLER GEZDİRİLDİ
Sultanahmet’te faaliyet gösteren Olbia Travel, Türk-İsviçre Seyahat Acentaları Birliği üyeleri, İsviçreli acenta yetkililerini ve gazetecileri İstanbul hakkında bilgilendirdi.
Konuklar için Sura Hagia Sofya Hotel’de yapılan toplantıda Olbia Travel, hizmetleri hakkında bilgiler verildi. Daha sonra ise işbirliği yapılan oteller gezdirilerek yetkililer tarafından gezdirilerek anlatıldı.

olbia-sura1aa.jpg

olbia-sura1a.jpg

olbia-sura2.jpg

HEDEFİMİZ İSVİÇRE PAZARINDA BÜYÜMEK
Konuklara İstanbul’un tarihi ve kültürelr güzelliklerini tanıtan İstanbul turu yaptırdı.
Olbia Travel’dan Hakan Bedir amaçlarının Türkiye pazarının İsviçre’de güçlenmesi olduğunu belirterek “İsviçre’de yerleşik Türkler zaten ülkemize geliyor ve orada bizim tanıtımımızı yapıyorlar. Avrupa’nın önemli ülkesinden gelen turist sayısını artırmak ve çok değerli turistik tesislerimizi daha rahat pazarlamayabilmeleri için tesisleri ve İstanbul ile bilgilerini tazeledik. Hedefimiz İsviçre pazarında Türk turizmcilerle birlikte büyümektir” dedi.

olbia-kumkapi.jpg

olbia-ayasofya1.jpg

olbia-alman-cesmisi.jpg

olbia-dikilitas.jpg

olbia-harem.jpg
 

tisab.jpg

GEZIYE KATıLANLAR ŞÖYLE:
Net Reisen -İsmail Can- Aydeniz Reisen -Hasan Aydeniz, Altay Reisen-Mehmet Göktaş, Altay Reisen Fatmagül Atay ( stajyer ), Handeys Reisen Çetin Başatık, Yetişti Reisen -Yakup Yetişti, Dönmez Reisen -Ali Dönmez, As Reisen-Hüseyin Samsunlu, Planet Trave- Murat Hoş, Hasan Emre Yılmaz -THY Yetkilisi, Ömür Çelik-Gazete Temsilcisi, Nuriye Osmanlar-Kultur- und Tourismusbüro Türkei / Executive

15.20150319115400.jpg
16.20150319115417.jpg

17.20150319115428.jpg
 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.