• BIST 10739.57
  • Altın 2511.269
  • Dolar 32.2117
  • Euro 35.01
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 27 °C
  • Antalya 25 °C

Beyaz Saray'da yeni yıl kutlandı

Beyaz Saray'da yeni yıl kutlandı
Turizmciler Beyaz Saray Otel’de bir araya gelen turizmciler şarkılı, müzikli, sohbetli ve muhteşem bir mutfak eşliğinde “Yeni Yıla Merhaba” dediler.

ÖZKAN ALTINTAŞ-TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL- 
İstanbul’un tarihi yarımadasının parlayan yıldızı Beyaz Saray Otel’de bir araya gelen turizmciler şarkılı, müzikli, sohbetli ve muhteşem bir mutfak eşliğinde “Yeni Yıla Merhaba” dediler. Beyaz Saray Otel’I Genel Müdürü Sevda Yılgaz’ın ev sahipliğinde düzenlenen eğlenceli gecede hasret giderildi ve 2014’ün tüm yorgunlukları atıldı. 

sevda-caldi.jpg

onlar-soyledi.jpg
Sevda Yılgaz akordiyon çaldı. Ayşe Demir ile Burçak Atak "Eski dostlar"ı söyledi.

otel-ekip.jpg

OTELİN EKİBİ ALKIŞ ALDI
Amerika’nın Miami şehrinde açılan bir restorana ustası Reşat Aydın’ı transfer eden Beyaz Saray Otel’de bu kez Reşat Aydın’ın kardeşi Harun Aydın ve  tiyatro sevdalısı kardeşi Tolga Aydın ile Osman usta harikalar yarattı. Otelin servis ekibi ise gösterdikleri yakınlık ile tüm konuklardan alkış aldı. FB Müdürü Melih Tavan, restoran Şefi Ufuk ve kaptan Muammer  bir kuş sütü ikram etmediler. Otelin digger bölümleri tam kadro servisteydi. Satış Müdürü Okşan Ergun, Rezervasyon’dan Ezgi Tekdemir, Ön Büro Müdürü Turgut Akışık, House Keeper İmral hanım oradaydı. Geceye özel hazırlanan Genel Müdür Sevda Yılgaz ise “Ekibimle övünüyorum” diyerek onlara teşekkür etti.

muzik1.jpg

KLASİK MÜZİK VE ŞARKILAR

Sevda Yılgaz’ın müzisyen oğlu Volkan Işılay arkadaşı Almir  ile sahne alarak klasik müzikten örnekler sundu.  Volkan ve arkadaşına Boyut Yayıncılık’ta Art Direktör olarak çalışan Sevda Yılgaz’ın kardeşi İbrahim Yılgaz asistanlık yaptı.

ozkan-sarki1.jpg

sevda-2.jpg

erhan2.20141219125657.jpg

burcak3.jpg

Turizmde her yemekte bir arkadaş sahne alırken bu kez turkiyeturizm.com’dan Özkan Altıntaş olarak müzisyen yanımı ortaya koyup gecenin neşesini artırmak için şarkılar söyledim.

osman.20141219121810.jpg
Osman Öztürk'ün inşaat ilerliyor. "Arazi bulursam turizmde herkesin yuvasını yapacağım" dedi. Osman Öztürk, Eczacıbaşı Yapı Gereçleri’nden Nilay Halat ile inşaat malzemeleri üzerine anlaşma yaptı. Bekliyoruz bakalım inşaat nerede başlayacak?

OSMAN ÖZTÜR MÜTEAHHİT Mİ OLUYOR?

Geceye TUROB eski yönetiminden Thistle Travel Müdürü Osman Öztürk gayet resmi bir kıyafetle katıldı. Bu resmiyete uygun olarak Eczacıbaşı Yapı Gereçleri’nden Nilay Halat’ın yanına oturdu ve inşaat malzemeleri pazarlığı yaptı. Sohbetin gerekçesini soranlara Osman Öztürk “Turizm çöküyor. Her yer betonlaşıyor. Ben de müteahhit olmaya karar verdim. Bütün turizmcileri ev sahibi yapacağım. Malzemeyi alacak kişiyi buldum. Şimdi iş inşaatı yapacak araziyi bulmaya kaldı.” dedi.

laleli.20141219121947.jpg

LALELİ OTELLERİ PLATFORMU KATILDI

Gecede Laleli Otellleri Platformu yönetimi başkan Tarkan Akyüz elinden S4’ü düşürmeyerek herkesi facebook’a şutladı. 2.Başkan Ayhan Hacıbektaşoğlu fotoğraf çekiminde bana çok yardımcı oldu.  Yönetim kurulundan Grand Ons Oteli’ın her zaman şıklığı ve giyimi ile dikkat çeken Genel Müdürü Ayten Tak ile katıldı.  Liason Turizm’in sahibi Serdar Oğuzoğlu ile İlos Travel’dan Arto Işıkçı Laleli ekibiyle yer ayarak “Lalelim Laleli’de oturur. Laleli’den geçelir. Lalelimden geçilmez” dediler. Beyaz Saray’ın gecesine katılan Tekser Turizm, Delicias Turizm, Timtur, Age Tur, Albaker Turizm temsilcileri son günlerinen eğlenceli kutlamasına tanık oldular.

veli-terzi.20141219122001.jpg

VELİ TERZİ’NİN PATRONU SABAHAT HANIM

Türk turizminin Balkanlardaki en büyük acentesi Morava Turizm’in sahibi Veli Terzi’de gecede “patronum” dediği zarif ortağı Sabahat hanım ile yer aldı. Veli Terzi gece boyunca yanından ayrılmadığı Sabahat hanım için “Patron derse onu yapmak boynumuzun borcu” dedi.

karnak.jpg

erhan1.20141219123319.jpg
Erhan Çakay "Yeni yıla bakıyor"... Geleceksen adam gibi gel çok bekledik. 2014 çok yordu diyor...

KARNAK TURİZM GECENİN NEŞESİ OLDU

Karnak Turizm’in Genel Müdürü Erhan Çakay gecede hem Karnak’ı hem de BİTİOYO’yu temsil etti. Karnak Turizm Genel Müdür Yardımcısı Ayşe Demir yanından ayırmadığı birbirinden güzel ekibi ile (arada bir sakallı vardı ama olsun) gecenin en eğlenceli grubunu oluşturdu. Hatta bir ara müzisyenlerin çaldığı Sostokoviç’in "Re minor Predlüd ve Füg No :24” müziği eşliğinde birlikte dansederek gecenin keyfini çıkardık.

ayse-basak.jpg
Ayşe Demir ile Burçak Atak birlikte şuh bir şekilde poz verdiler. Erhan Çakay kıskandı ve hemen kendine partner buldu.


erhan-arto.jpg
Erhan Çakay bir yandan yemekleri saklarken diğer yandan partneri Arto Işıkçı ile birlikte kızlara inat poz verdi. Bakın bakalım hangisi daha güzel... Yorumu okuyuculara bırakıyorum. Bizden önce Erhan Çakay kararı verdi. Ayşe Demir ile Burçak Atak'ı yanına alıp durumu kurtardı.

erhanc.jpg

BURÇAK ATAK, “PRINCESS”, AYŞE DEMİR MANKEN GİBİYDİ
Princess Hotels İstanbul Pazarlama ve Satış Direktörü Burçak Atak her zamanki zerafeti ile Türk turizminin güzel bayan yöneticilerinden olarak gecede yer aldı.Karnak Turizm Genel Müdür Yardımcısı Ayşe Demir ile ikisi iyi bir ikili oluşturdular. Fez Travel’den Ekrem Usta gecenin başında yer aldı. Bir güzel yemeklerden tattı ve sonra biraz rahatsızım diyerek ayrılmak zorunda kaldı.

intra.jpg

İntra Travel’ın İtalya ekibinden Kontrat Müdürü Demet Koç, Kontrat Yetkilisi Dilek Tekşen, Grup satış yetkilisi Aslin Tunç, Online Rezervasyon’dan Gülnihal Türk katıldılar.

inci-ertugrul.20141219122450.jpg

inci-ertugrul-esi.jpg

inci-ertugrul3.jpg

LOKUMLAR DAĞITILDI

Televizyonların başarılı ve güzel sunucusu İnci Ertuğrul eşi Karakter Prodüksiyon Yapımcısı eşi Rıza Özal ile  geceye renk kattı. Türk Mutfağı Platformu’ndan Mehmet Yılmaz güleryüzü ile masanın neşesi oldu.

feride.jpg

Safran Lokum’un Pazarlama Sorumlusu Feride Çetinkaya ise konuklara dağıttığı lokumlarla geceye tat kattı. 

sisli-otel.jpg

ŞİŞLİ"YE BUTİK OTEL GELİYOR

Gecenin Özel konuğu Odhan Utan Şişli'de içinde idare lambaları, abajurlar gibi aydınlatma ürünleriyle süslü 24 odalı bir butuk otel yapıyor. Kızı Özge'nin başına geçeceği otel iki ay sonra hizmete giriyor. Eşi ve kızıyla birlikte turizmcilerin gecesine katılan Orhan Utan "Çok heyecanlıyız. bu geceki neşeyi görüncü mutlu olduk. İnşallah sizleri otelimizde misafir ederiz"dedi.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.