• BIST 9693.46
  • Altın 2508.992
  • Dolar 32.5787
  • Euro 34.7763
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 22 °C
  • Antalya 21 °C

Adonis.com’da hedef zirve

Adonis.com’da hedef zirve
Adonis.com, Londra World Travel 2014 Fuarı’nda yaptığı tanıtımla özellikle Körfez ülkelerinde giderek güçlendiğini gösterdi.

LONDRA /İSTANBUL- Dünya turizminin teknolojik devleri arasında yerini alan Türkiye’nin online satış sistemi Adonis.com, Londra World Travel 2014 Fuarı’nda yaptığı tanıtımla özellikle Körfez ülkelerinde olmak üzere dünyada giderek güçlendiğini gösterdi. Adonis.com Genel Müdürü Tamer Çiçek, “Adonis.com’u Türkiye’ye dünyaya tanıtmak ve turizmdeki pazar payını büyütmek üzere kurduk. Her yıl fuarlara katılrak dünya devleri arasında tanıtım yapıyoruz. Londra'da düzenlenen turizm fuarı WTM 2014’te online satışta zirveyi zorladığımız gösterdik” dedi.

adonis-londra-1a.jpg

TAMER ÇİÇEK: 2015’TE YENİLİKLER YAPACAĞIZ

Tamer Çiçek, Türkiye’nin online pazarında yerini alması için yaptıklar yenilikleri sıralarken Londra WTM 2014’te dünya devi olan online pazarının yeniliklerini yerinde izleme devam ettiklerini , son üç yıldır WTM'de yer aldıklarını söyledi. Çiçek, Adonis.com’un 2014 sonu ve 2015 yılında yenilikler yapacağını belirterek “Türkiye’nin sanal ortamdaki gücünü artirmaya devam ediyoruz” dedi

adonis-londra-6.jpg

ADONİS.COM GELECEĞE HAZIRLANIYOR

Tamer Çiçek , 2015 yılının “Online Yılı” olacağını belirterek “Londra WTM 2014 Fuarı’nda değişimi izlemeye  devam ettik. Seyahat satışlarının büyük bir  bölümü artık online satışla yapılıyor. Adonis com olarak bunu gördük ve online için büyük yatırımlar yaptık. Yatırımlarımızı halen sürdürüyor ve geliştiriyoruz. Sistemiz yüzde yüz  lokal yazılım mühendisleri tarafindan geliştirildi.  Dolayısıyla tüm altyapımızı bunyemizdeki ekiple geliştiriyor ve güçlendiriyoruz. Hedefimiz Adonis.com’u geleceğe hazırlamaktır” şeklinde konuştu.

adonis-londra-2.jpg

ONLİNE KANALLARA XML İLE ULAŞACAĞIZ

Tamer Çiçek “ArtIk hedefimiz teknolojinin imkanlarını sonuna kadar kullanarak  acenteler kendi sistemlerini kullanırken, adonis.com’a ait ürünleri sunmalarını sağlamaya çalışıyoruz. Acentelerin gücüyle teknolojiyi birleştirerek satışlarımızı daha yükseltmek istiyoruz. Bunu xml bağlantıları ile sağlıyoruz”dedi.

adonis-londra-4.jpg

ADONIS.COM 2014’TE YÜZDE 70 BÜYÜDÜ

2014’te Türkiye turizminde yaşanan sıkıntılara ragmen online pazarı sayesinde Adonis.com’un yüzde 70 oranında büyüdüğünü belirten Tamer Çiçek “2015 için büyüme hedefimiz bundan daha da yuksek   olacaktır. 2015’te yurtdışındaki yatırımlarımızı sürdürerek yeni şubeler açarak büyümeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.