• BIST 9079.97
  • Altın 2323.945
  • Dolar 32.3564
  • Euro 34.9234
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • Antalya 16 °C

BookinTurkey.com’a ödüller

BookinTurkey.com’a ödüller
BookinTurkey.com, en iyi online seyahat rezervasyon hizmetleri ve en iyi online seyahat acentesi olarak bir çok ödüller kazandı.

İSTANBUL- BookinTurkey.com, 2013 Skalite Ödülleri’nde  en iyi online seyahat rezervasyon hizmetleri, 2012 Skalite Ödülleri yanında en iyi online seyahat acentesi olarak bir çok ödüller kazandı.

BIR ÇOK ÖDÜL KAZANDI
2011 Skalite Ödülleri’nde a en iyi yerel rezervasyon ve dağıtım sistemi, 2008 Altın Örümcek Web Odülleri’nde en iyi turizm ve seyahat sitesi, 2007 Altın Örümcek Web Ödülleri’nde en iyi turizm ve seyahat sitesi, 2005 Altın Örümcek Web Ödülleri’nde en iyi İkinci turizm ve  seyahat sitesi, 2004 Altın Örümcek Web Ödülleri’nde en iyi turizmve seyahat sitesi, 2003 Altın Örümcek Web Ödülleri’nde en iyi turizm/seyahat sitesi,  2002 Altın Örümcek Web Ödülleri’nde en iyi turizm ve seyahat sitesi ve en iyi ikinci kurumsal sitesi ödüllerine layık görüldü.

2.300 ŞİRKETİN İŞ SEYAHATLERİNİ DÜZENLİYOR
BookinTurkey.com Kurumsal Rezervasyon Modülü, iş gezileri için oluşturduğu özel seyahat politikaları, raporlama, takip ve analiz sistemiyle kurumsal partnerlerine çeşitli ayrıcalık ve avantajlar sunuyor.
Şirketlere kurumsal hizmetler ve online seyahat çözümleri sunan,geniş içeriği ile  bir turizm rehberi niteliği taşıyan BookinTurkey.com, kurumsal seyahat pazarında lider ve öncü konumuyla yaklaşık 2.300 şirketin iş seyahatlerini düzenliyor.
BookinTurkey.com Kurumsal Rezervasyon Modülü sayesinde firmalar yurt içi ve yurt dışı otel ve uçak rezervasyonları, araç kiralama ve transfer hizmetleri, fuar, toplantı ve kongre organizasyonlarını gerçekleştirebilirken; bu seyahatlere ait raporları etkin ve sistematik bir şekilde diledikleri zaman  kendileri için özel olarak hazırlanmış şirket sayfalarından takip edebiliyor.

ZAMAN TASARRUFU VE PERSONEL VERIMLILIĞI
2001 yılından bu yana Setur bünyesinde hizmet veren BookinTurkey.com, seyahat partnerlerine teknolojiye yatırım yapmadan ulaşma imkanı sunuyor. BookinTurkey.com ile şirketlere özel hazırlanan seyahat yönetim modülü sayesinde “ birlikte seyahat politikası ” oluşturuyor ve  tüm seyahat edenlerin bu politikalara uyumu sağlanıyor. Şirket yöneticilerine prosedür dışı rezervasyonlara anında müdahale şansı tanıyarak tüm seyahat edenleri ve limit uygunluğunu kontrol imkanı sunan modül, şirket kullanıcılarının kendi seyahatlerini yönetebilmesini, dilerlerse seyahat sebeplerini belirtmelerini ve seyahat şirketinin belirlediği limit dışındaysa sistem üzerinden bağlı yöneticisinden onay alabilmesini sağlıyor.
Kurumsal rezervasyon modülü üzerinden 7/24 ulaşılabilir raporlama sistemi ile yalnızca fatura döneminde değil her zaman harcamaların kontrol imkanını sunan BookinTurkey.com, seyahat programına harcanan zamanı şirketlerin üzerinden devralarak zaman tasarrufu ve personel verimliliği oluştururken, belirli periyotlarda harcamaların eğilimlerini analiz edip, yapılan yönlendirmelerle etkin bütçe yönetimi ve gider tasarrufu sağlıyor.

FARKLI AYRICALIKLAR VE ÖZEL AVANTAJLAR
BookinTurkey.com Kurumsal Rezervasyon Modülü ürün çeşitliliği ve zengin içeriğinin yanında  yurt içi ve yurt dışında toplu satın alma ve rekabetten doğan indirimli ve dinamik fiyatlarıyla seyahat partnerlerini değişken koşullardan koruyor. Alanında uzman ekibiyle ile şirket kullanıcılarına 7/24 destek veren site, kurumsal partnerlerine yalnızca iş seyahatlerinde değil bireysel seyahatlerinde de farklı ayrıcalıklar ve özel avantajlar sunuyor.
Bookinturkey.com Kurumsal Rezervasyon Modülü Referansları ve Ödülleriyle Fark Yaratıyor BookinTurkey.com Kurumsal Rezervasyon Modülünü ilaçtan kozmetiğe, giyimden hizmet sektörüne kadar birçok firma kullanıyor. Bu firmalar; Koç Holding ve şirketleri, Abdi İbrahim, Toyota, Mudo, Metro Cash and Carry, Roche, Gratis, Mustafa Nevzat, Doğtaş, Migros, Koton, Kent, Kibar Holding, Mey, Wärtsilä, Akkök, Tadım, Sodexo, Fujitsu Siemens Computers, Citroen, Biletix, Demirdöküm, Ekol ve Allianz.

SETUR HAKKINDA
Bookinturkey.com  13 yıldır online yurt içi ve yurt dışı otel, tur, uçak bileti, araç kiralama ve transfer hizmetlerinin yanı sıra geniş içeriği ile bir turizm rehberi niteliği taşıyor. Geliştirdiği online ve gerçek zamanlı rezervasyon sistemiyle Türkiye'de bir ilki gerçekleştiren  bookinturkey.com, yenilenen web sitesi ve yeni karakteri BUKİ ile hizmet vermeye devam ediyor.
1965 yılında Koç Holding şirketlerinden biri olarak kurulan SETUR, turizm alanında hizmet veriyor. Verdiği hizmetler; yurt içi ve yurt dışına dönük tur operatörlüğü, IATA uçak bileti satışı, kongre ve seminer organizasyonları, incoming ve outgoing ve yurt dışı eğitim alanları çatısı altında toplanıyor.
2012 Temmuz ayında hayata geçen SEDVENTURE markası,  SETUR ailesinin en yeni üyesi. SEDVENTURE, vahşi yaşam fotoğrafçısı Süha DERBENT’in danışmanlığında kişilere özel programlar ile ekolojik ve alternatif turizme ilgi duyanlara seyahat ve fotoğraf turları düzenliyor.

SETUR DUTY FREE
Tüm yurda yayılan havalimanları, kara sınır kapıları ve deniz limanlarında 15.000 m²’yi aşkın 22 lokasyonda bulunan 36 mağazası ile gümrüksüz satış mağazaları işletmeciliği SETUR yıllık cirosunun önemli bir payını oluşturuyor.

SETUR MARINAS
SETUR ailesinin önemli markalarından biridir.  Marina işletmeciliğinde Akdeniz çanağının ve Türkiye’nin en büyük zinciri konumunda olan SETUR Marinaları; Kalamış-Fenerbahçe, Yalova, Ayvalık, Çeşme, Kuşadası, Marmaris, Kaş, Finike, Antalya ve Midilli olmak üzere toplam 10 marinası ve 5 binden fazla yat bağlama kapasitesi bulunuyor1990 yılında kurulan SETAIR ise özel havacılık faaliyetlerini sürdürüyor. SETAIR filosunda 10 ve 14 yolcu kapasiteli 2 adet jet, 9 yolcu kapasiteli 3 adet helikopter ve 8 yolcu kapasiteli 1 adet deniz uçağı bulunuyor.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.