• BIST 9524.59
  • Altın 2492.843
  • Dolar 32.5552
  • Euro 34.7123
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • Antalya 18 °C

Sicilya'ya lezzet yolculuğu

Sicilya'ya lezzet yolculuğu
Gazella Turizm Akdeniz’in en büyük adası olan ve geçmişten günümüze özelliklerini koruyan Sicilya’ya her şey dahil bir tur düzenliyor

İSTANBUL- Gazella Turizm 27 Nisan – 1 Mayıs tarihleri arasında Akdeniz’in en büyük adası olan ve geçmişten günümüze özelliklerini koruyan Sicilya’ya her şey dahil bir tur düzenliyor! Gazella’nın 2012 yılında mutlaka görülmesi gereken yerler listesinde yer alan Sicilya’nın eşsiz Akdeniz mutfağından kendinizi mahrum etmeyin!
Dünyanın en güzel şarap bağları, masmavi denizi ve sıcacık insanlarıyla Sicilya erken bir yaz tatili yaşamak isteyenleri bekliyor. Gazella Turizm, kültürel mirası ve tanrılara adanmış Roma Tapınakları ile ün kazanmış Sicilya adasına 27 Nisan - 1 Mayıs tarihinde düzenlediği turla, gezginleri tarihin derinliklerine doğru bir yolculuğa davet ediyor. 2012 yılında mutlaka görülmesi gereken yerler arasında yer alan Sicilya’yı Gazella farkıyla görmek, gezginlere büyük ayrıcalıklar sağlıyor.

SİCİLYA’DA NELER YAPILIR?
• 5000 kişilik antik tiyatrosu ile ünlü Taormina’yı görerek kendinizi geçmişte hissedin.
• Katanya ve Palermo şehirlerinin yanı sıra Arşimet’in yaşadığı Sirakusa’da İtalyan yaşam tarzını keşfedin.
• Dünyanın en zengin ve en büyük Roma mozaiklerini barındıran Villa Romana del Casale gezisi yapın.
• Halen aktif olan ve 3.329 metre yüksekliğinde Avrupa’nın birinci ve dünyanın onuncu büyük yanardağı olan Etna Dağı’nın manzarasını izleyin.
• Yerel İtalyan dükkanlarını gezin.

Sicilya mutfağı, Akdeniz’in en renkli ve çeşitli mutfaklarından biri olarak biliniyor. Adada değişik zamanlarda yaşayan uygarlıklar sayesinde, Sicilya mutfağında birçok farklı tat bulunuyor. Yunanlılar sayesinde balık, siyah zeytin ve tuzlu ricotta peyniri Sicilya mutfağına girerken, Romalılar Sicilya tatlarına favayı ve kalamar dolmasını eklemişlerdi. Bugün ise adanın mutfağı farklı uygarlıkların tatlarının bir harmanı olarak devam ediyor.

GAZELLA FARKIYLA GEZİN!
Gazella, klasik tur anlayışının dışına çıkarak katılımcıların gezi boyunca rahatını sağlamak amacıyla birbirinden farklı hizmetler sunuyor. Ev-havaalanı transferlerinin sağlandığı tura Alitalia gidiş-dönüş biletleri, Katanya’da 2 gece, Marsala’da 1 gece, Palermo’da 1 gece birinci sınıf otellerde konaklamalar, dört akşam ve öğle yemeği ve tüm gezi ücretleri de dahil. Sicilya turunun tek kişilik ücreti ise 1430 Euro olarak belirlendi. Turla ilgili ayrıntılı bilgilere www.gazella.com adresinden ulaşılabiliyor.

GAZELLA HAKKINDA
1996’da kurulan Gazella Seyahat Acentesi, geçmişi Fethiye’de yer alan Letoonia Tatil Köyü’ne kadar uzanan 25 yıllık bir turizm geleneğine sahiptir. Gazella, tüm dünyada keyifle gezeceğiniz yerlere konforlu ve özenle tasarlanmış turlar sunar. Tam Hizmet Acentesi konseptiyle misafirlerinin uçak bileti, vize, yurtiçi ve yurtdışı otel rezervasyonu gibi tüm seyahat ihtiyaçlarına cevap vermektedir. Gazella MICE, uzmanlaşmış ekibi ile kongre, özel organizasyonlar, toplantılar ve bayi organizasyonları konusunda hizmet veren çok yönlü bir turizm acentesidir. Gazella düzenlediği turlarda tüm hizmetleri bir arada sunan bir seyahat acentesi olarak bütün seyahat ihtiyaçlarına cevap vermek, grup büyüklüğünü en fazla 20 kişiyle sınırlı tutmak, misafirlerine ev-havalimanı arasında transfer hizmeti vermek, ücrette kalite dengesi gözetmek, saklı maliyet çıkarmamak ve tüm turlarının kesin kalkışlı olması ilkeleri çerçevesinde hizmet vermektedir.
Gazella, dünyanın gezip görmekten büyük keyif aldığımız güzelliklerini bizden sonraki nesillere bozulmadan bırakma düşüncesinden yola çıkarak, Tema Vakfı aracılığı ile turlarında kişi başına düşen karbon salınımına denk miktarda fidan dikmekte ve WWF Türkiye’nin yürüttüğü “Türkiye’nin Canı” projesine destek veriyor.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.