• BIST 9524.59
  • Altın 2497.855
  • Dolar 32.5859
  • Euro 34.6982
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C
  • Antalya 16 °C

TAAI’nin Türk Turizmcilere teşekkürü

TAAI’nin Türk Turizmcilere teşekkürü
Hindistan gezisine katılına Türk turizmciler Delhi’de Hindistan Seyahat Acenteleri Birliği-TAAI tarafından verilen resepsiyonda “incredible” ağırlandılar.

ÖZKAN ALTINTAŞ- TÜRKİYE TURİZM
DELHİ / HİNDİSTAN
-Hindistan Seyahat Acenteleri Birliği- TAAI’nin 60’cı yılı nedeniyle düzenlediği famtripe katılan Uzakdoğu pazarlarına çalışan Türkiye’nin önemli acentelerinin yöneticileri ile temsilcileri Hindistan gezisinin son durağı olan Delhi’de Hindistan Seyahat Acenteleri Birliği-TAAI tarafından verilen resepsiyonda “incredible” ağırlandılar.

taii-gece-sagufta.jpg

SHAGUFTA MULLA, TÜRKÇE KONUŞTU

Hindistan Seyahat Acenteleri Birliği-TAAI Başkanı İqbal Mulla ve gezi boyunca örnek bir turizm hizmeti veren Shagufta Mulla, Delhi’nin 5 yıldızlı oteli Lebua New Delhi’de akşam yemeğinde Türk turizmcilere teşekkür ettiler.  Shagufta Mulla, Türkçe teşekkür konuşmasıyla herkese sürpriz yaptı

iqbal-mulla.jpg

TITC TÜRKİYE’NİN KAPISINI AÇTI

TAAI Başkanı İqbal Mulla, Türk Hindistan Konseyi-TITC Başkanı Emin Çakmak bize Türkiye’nin kapısını ve oradan dünyayı açtı dedi. Mulla, Mart ayında TAAI’in İstanbul’da düzenlenecek dünya kongresinde buluşma sözü verdi.

taii-gece4.jpg

Hindistan’ın Türkiye için, Türkiye’nin Hindistan için önemli bir pazar olduğunu söyleyen TAAI Başkanı Iqbal Mulla, iki ülke arasında işbirliğinin TAAI-TITC işbirliğinde daha gelişeceğini belirtti.

taii-gece5.jpg

TAAI Başkanı Iqbal Mulla, daha sonra masaları gezerek Türk turizmcilerden Hindistan ve gezi ile ilgi görüşlerini aldı. Türk turizmciler genel olarak böyle bir geziden bilgi dolu olarak döndüklerini, bu pazara yönelik çalışmalarını daha rahat yapacaklarını söyleyerek TAAI’ye teşekkür ettiler.

 taii-gece1.jpg

Türk Hindistan Konseyi-TITC Başkanı Emin Çakmak Türk turizmciler adına Iqbal Mulla ve Shagufta Mulla ile kendilerini ağırlayan otel yönetimine teşekkür etti. Hindistan famtripinin Türkiye'dan ilgiyle izlendiğini söyledi. Türkiye'de TAAI'in dünya kongresine hazırlandıklarını belirten Emin Çakmak, "Türkiye ve Hindistan için işbirliği içinde çalışıyoruz"dedi

taii-gece7.jpg

TÜRKİYE’NİN ÖNEMLİ ACENTELERİ KATILDI

TAAI’nin konuğu olarak Hindistan gezisine Türkiye delegasyonunda TITC Başkanı Emin Çakmak başkanlığında Plaza Turizm’den Shadi İzadi Gilany, Baracuda Turizm’den İlkim Polatoğlu, VİP Turizm’den Pınar Çöteli, Setur’dan Sanem Arslan, CafeTour’dan Tülay Özkan, Performans Turizm’den Ahmet Koşar, Arnika Turizm’den İbrahim Tanrıverdi, Bright Turizm’den Salih Salihoğlu, Avo Turizm’den Zülal Ronay, İgo Travel’dan İlkim Tuncay, Worldrintours’dan Ümit Aksoy, Bukla Turizm’den Bülent Saraloğlu, Karmi Turizm’den Filiz Koçer, Travel Ser-Vis’ten Nilgün Köseoğlu bulunuyor. Ayrıca Atatürk Havalimanı’ndan Senem Zengin ile TurkiyeTurizm.com’dan Özkan Altıntaş ile birlikte TV’lerin sevilen turizm programı “Çağatay Yolda” ekibinden Çağatay Şahin, Serpil Türkekul, Fatih İlyasoğlu’da yer aldı.

MART AYINDA 1200 HİNDİSTANLI TURİZMCİ İSTANBUL’DA
Mart ayında TAAI üyesi olan 1200 seyahat acentesi ile genel kurulunu İstanbul’da yapıyor. Hindistanlı seyahat acenteleri ile birlikte İstanbul’a gelecek olanların 2 bine yakın olduğu bildirildi. Pendik Green Park Oteli’nde yapılacak genel kurul sırasında Hindistanlı seyahat acentelerine İstanbul ve bazı bölgelerin tanıtımı yapılacak. TAAI Başkanı ve Treasure Turizm’in sahibi İqbal Mulla, 60’cı yıllarında genel kurul için İstanbul’u seçtiklerini belirterek “Hindistan turisti Türkiye’yi, Türk turist Hindistan’ı seviyor. İki ülkenin tarihi ve kültürel bağları ile turizmin gelişmesi için TAAI, TITC ile önemli adımlar atıyor” dedi.
 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.