• BIST 9667.71
  • Altın 2497.402
  • Dolar 32.5841
  • Euro 34.8312
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 24 °C
  • Antalya 21 °C

İş alım ihalesi rezaleti

İş alım ihalesi rezaleti
Seyahat53 Turizm Operasyon Sorumlusu ve Profesyonel Turist Rehberi Cemal Erdem Ankara’da yaşadığı bir ihale rezaletini Turgon’da kaleme aldı.

ANKARA - Seyahat53 Turizm Operasyon Sorumlusu ve Profesyonel Turist Rehberi Cemal Erdem Ankara"da yaşadığı bir ihale rezaletini Turgon"da kaleme aldı. Türkiye"de insanların zamanına ve işine verilen değere örnek olması için yayınlıyoruz. Artık ihaleyi kim aldı bilmiyoruz. Yine kapalı kapılar ardında birileri almıştır. Ama anlaşılan o ki, dertli olan acente alamamış.
Yazı şöyle:

Birazdan sizlere bahsedeceğim olay tamamen gerçek olup en ufak bir abartı bile söz konusu değildir.
Tarih 14.09.2010 yer Ankara'da bir kurum. Olayın konusu ise Dünya Sağlık Örgütünün Destekleriyle yapılacak olan bir Sağlık Toplantısının İş alım ihalesi.
İhale saati saat 10.00. Dolayısıyla insanlar saat 09.30 da kurumda yerlerini alıyorlar fakat onlara söylenen söz 5. katta ki toplantı salonuna çıkınız. 5. katta
Toplantı Salonuna çıkan şirket yetkilileri(temsilcileri) kapının kilitli olduğunu görünce asansörün karşısında ayakta beklemeye başlıyorlar. Tam da tuvaletin girişi.
Neden mi orda bekliyorlar çünkü başka ayakta bile durabileceğiniz yer yok.
Neyse orada 40 dakika ayakta bekledik sorun yok. İhale sorumlularından biri geldi
“Aaaa…Neden burada bekliyorsunuz?”
Kapının açık veya kapalı olduğundan bile haberi yok. Onu da geçtik 10 dakika gecikmeli ihale başlar diye beklerken. Bu seferde toplantı salonunun anahtarı yok. Anahtarının yerini bilen de yok. Herkes birbirine soruyor. Ortada bir karmaşa. Düşünün bu da bir toplantı organizasyonu hizmet alım işi.
Şükür anahtarı buldular. 10 dakika daha bekle nihayet ihaleye başlayacağız derken bu seferde ihale komisyonu başkanının bir toplantısı varmış kendisinin gelmesinin bekleyeceğiz.15 dakika daha bekle. Saat oldu 10.45 Rezalet bir durum. Herkesin işi toplantısı vs. bir sürü sorumlulukları var. Neyse Çok kafanızı şişirdim. Benden bu sabah
bu kadar yaşadıklarımı sizlerle paylaşmak istedim.

Saygılarımla

Seyahat53 Turizm
Operasyon Sorumlusu ve Profesyonel Turist Rehberi
Cemal ERDEM

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.