• BIST 9051.52
  • Altın 2297.773
  • Dolar 32.3261
  • Euro 35.0684
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C
  • Antalya 21 °C

Pamukkale Turizm’e teşekkür!

Pamukkale Turizm’e teşekkür!
İnsanoğlu şikâyet etmeye alışıktır, şikâyeti sever, huysuzlanmak hoşuna gider lakin övmeye ve teşekkür etmeye sıra geldiğinde birazcık tembelleşir.

Pamukkale Turizm"e teşekkür!
Hep şikâyet edecek değiliz ya, bu defa da teşekkür edelim.
İnsanoğlu şikâyet etmeye alışıktır, şikâyeti sever, huysuzlanmak hoşuna gider lakin övmeye ve teşekkür etmeye sıra geldiğinde birazcık tembelleşir.
İşte bu defa öyle olmasın diye işi sıkı tuttum, üşenmedim. Şikâyetim olunca nasıl klavyeye abanıyorsam yine öyle yaptım. Yaptım ki güzel şeyler daha da artsın.
** ** **
Bahar aylarının gelmesiyle gevşeyen gönül yaylarının da etkisiyle sık seyahat eder olduk. Haliyle yolculukla ilgili hayli anı birikti. Kâh iyi kâh kötü kâh üzücü kâh sevindirici birçok şey oldu. İşte bunlardan bir tanesi de Pamukkale Turizm oldu.
Denizli"den 22.30 İstanbul otobüsüne binince başladı her şey…
Bilet alırken “Teknobüs” seçeneğini görmüştüm ancak bu kadarını da beklemiyordum doğrusu. Evet, tahmin ettiğiniz gibi bindiğimiz araba Teknobüs diye adlandırılan şey bir otobüs çeşidiydi. Otobüsten çok uzay aracına benziyordu :)
Kısaca neler var anlatayım. Efendim her koltuğun arkasında yani sizin gözünüzün önünde LCD ekran var. Son model diyebileceğimiz kalitede hem de. Dokunmatik ekranlı. 4-5 tane televizyon kanalı var. Ancak TV izlemek istemeyenler için oldukça bol seçenek var.
Bir yanda film arşivi var ki birçok kişinin evinde olmadığı kadar çok ve çeşitli. Tabi bendeki film sayısı ile yarışacak teknobüs yok piyasada :)))
Aksiyon, komedi, drama, romantik, korku olmak üzere yabancı filmlerden birçok seçeneğiniz var. Hem tür hem sayıca tatmin edici filmler. Kalite zaten su götürmez. Bunun yanı sıra Türk filmleri, çocuk filmleri, birçok müzik parçası, resim galerisi filan zenginliğe zenginlik katıyor.
İsterseniz USB girişinden elinizdeki Flash Belleiğinizdeki müziği dinleyebilir, filmi izleyebilirsiniz. Tabi film seçiminde dikkatli olmanız tavsiye edilir, aile ortamı var :))
Koltuklar geniş ve koltuk araları oldukça mesafeli. Koltuğu istediğiniz kadar yatırsanız da arkadaki yolcu rahatsız olmuyor. Koltuk yumuşacık ve rahat…
Bütün bunlar teknolojik artılar elbet. Yani isteyen birçok firma da buna benzer bir kalitede hizmet sunabilir.
Esas değinmek istediğim şey ise bu değildi. Onca otobüs yolculuğu, onca uçak yolculuğu yapmış biri olarak rahatlıkla söyleyebilirim ki bu otobüsteki personel bambaşkaydı. Kaptan babacan, güven veren biri. Yardımcıları hakeza öyle.
Hostumuz ise sempatik, saygılı, güleryüzlü, ilgili ve çok çalışkandı. Yolculuk başlarken yapılan bilet kontrolünden itibaren tüm yolculuk boyunca size isminizle hitap ediyor. Hatta yolculuk bitiminde bagajınızı teslim ederken bile. Otobüs içinde yolcu listesinden kopya çekerek belki isimleri öğreniyor ancak yolculuk bittiğinde de o kadar yolcunun ismini hatırında tutması büyük bir incelik.
Pegasus"a inat Pamukkale Turzim"de de yiyecek içecek servisi ücretsiz :)
İki üç defa servis yapılıyor. Ben uyku tutmayınca kitap okurum yolculukta. Önce bir film izledim, ardından da kitaba geçtim. Benim uyumadığımı görünce host arkadaş gelip bir isteğimin olup olmadığını sordu. Bu da bir başka incelik.
Zira birçok firmada defalarca hostu çağırırsınız, çağrılarınız cevapsız kalır. Susuzluktan dudaklarınız çatlar yolculukta :) Bu öyle değil işte.
Kısa süre önce annemle babamın yaşadığı Metro turizm faciasından sonra da böylesi bir hizmet doğrusu gözlerimi yaşarttı.
Teşekkürler Pamukkale Turizm. Teknobüs personeline de iki kere teşekkürler. İyi ki varsınız. İnsan olduğumu hatırlattınız bana. Bu ülkede güzel şeylerin yapılabileceğini de… Para kazanırken iyi hizmet verilebileceğini gösterdiniz. İnsana saygının ne denli önemli olduğunu hissettirdiniz.
Lütfen hep böyle kalın. Şımarmayın. Hizmetinizi daima kaliteli tutun. Kaliteden ödün vermeyin, bilakis bizi daha da şaşırtın. Yolculuğumuz yorgunluk olmaktan çıkarak tatlı bir anı olarak kalsın hep… Bundan sonra aboneniz olacağım :)

Sevgi ve muhabbetle..
Efes Pilsen Blog Yazarı
Murat HACIOĞLU
W E B B E N

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.