• BIST 9135.11
  • Altın 2324.136
  • Dolar 32.3652
  • Euro 34.9554
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C
  • Antalya 17 °C

Odeon'dan acenteye uyarı

Odeon'dan acenteye uyarı
Misafirimizin acentemiz hakkındaki şikayeti üzerine, acente yetkililerinin yazılı ve sözlü olarak uyarıldığını ve konunun özel takibimiz altında olduğunu bildiririz.

ANTALYA- "Bursa"da ki Odeon acentesinin müşterisine yaptığı eziyet" konulu haber için Odeon Toiurs'dan cevap geldi.
Kalite politikamız doğrultusunda “Misafir memnuniyeti odaklı” rehberlerimiz ve ofis çalışanlarımızla, müşterilerimizin sadece tatilleri sırasında değil tatilleri öncesi ve sonrasında da talep ve şikayetlerini aynı titizlikle değerlendirmekteyiz." denilen cevapta "Misafirimizin acentemiz hakkındaki şikayeti üzerine, acente yetkililerinin yazılı ve sözlü olarak uyarıldığını ve ayrıca konunun özel takibimiz altında olduğunu bilgilerinize sunarız." denildi.

Odeon'dan yapılan açıklama şöyle.
Fiirmamızın anlaşmalı acentesi Erciyas Turizm aracılığıyla Pemar Beach Resort Hotel"de 15.06.2008 - 21.06.2008 tarihleri arasında konaklama yapmış olan misafirimiz Sn. Aysel DAĞLAR, konaklaması esnasında odasının deniz manzaralı olmaması ve gürültülü (havuz etrafından gelen çocuk sesleri) olması nedeniyle Odeon Tours Müşteri İlişkileri Birimi"ne 18.06.2008 tarihinde Rehberimiz Kamil TURGUT aracılığıyla şikayette bulunmuştur. Misafirimiz rezervasyonunu acenteden deniz manzaralı ve sakin bir oda talebi ile yapmış olup, acentemiz ise rezervasyon esnasında bunun garantisini veremeyeceklerini ancak voucher üzerinde otele iletilecek bir not olarak belirtebileceklerini Sn. Aysel DAĞLAR"a bildirmiştir. Bu özel talep üzerine Odeon Tours rehberi Kamil TURGUT, müşteri otele girmeden sessiz ve deniz manzaralı oda ayarlanması konusunda otel resepsiyonu ile görüşerek uygun oda verilmesi sağlanmış, 7. katta deniz ve havuz manzaralı (Oda No:777) odaya misafirimiz yerleştirilmiştir.
Şikayete istinaden rehberimiz misafir ile ilgilenmek üzere otele yönlendirilmiş, Sn. Aysel DAĞLAR ile görüşmesi sağlanmıştır. Sn. Aysel DAĞLAR rehberimiz ile yaptığı görüşmeden sonra odasını değiştirmek istemediğini belirtmiş, ancak acentemiz çalışanlarının tavır ve ilgisizliklerinden şikayetçi olduğunu rehberimize iletmiştir.
Misafirimiz Sn. Aysel DAĞLAR, 20.06.2008 tarihinde tatilini 1 gece daha uzatmak amacıyla Odeon Tours Müşteri İlişkileri Birimi"ni arayarak talepte bulunmuştur. Taleple ilgili olarak misafirimizin konakladığı Pemar Beach Resort Hotel"den uygunluk alınmıştır. Ardından misafirimizi arayıp gerekli işlemleri gerçekleştirmeleri için Erciyas Turizm"e bilgi verilmiştir. Misafir tatil uzatma işlemini otelden yaptıracağını söyleyerek talebini geri çekmiştir. Ancak araştırmamız neticesinde misafirimizin uzatma işlemi gerçekleştirmediği görülmüştür.
24.06.2008 tarihinde Sn.Aysel DAĞLAR, Odeon Tours Müşteri İlişkileri Birimi"ne web sayfası üzerinden de şikayetini iletmiş ve acentenin fatura kesmediği konusunda şikayetini bildirmiştir. Acentemiz, satış esnasında müşterilerimizi de bilgilendirdiği üzere, yasal olarak, müşterinin otelden ayrılış tarihine müteakip 7 gün içerisinde faturayı müşteriye hazırlamak durumundadır. Misafirimizin bu kapsamdaki şikayeti üzerine acente ile görüşülerek 24.06.2008 tarihi itibarı ile fatura hazırlaması ve müşteriye iletmesi sağlanmıştır. Bu konuda, yasal düzenlemelere firmamız ve acentemiz olarak gereken hassasiyetin her durumda gösterildiğini belirtmek isteriz.
Misafirimizin acentemiz hakkındaki şikayeti üzerine, acente yetkililerinin yazılı ve sözlü olarak uyarıldığını ve ayrıca konunun özel takibimiz altında olduğunu bilgilerinize sunarız. Bunun yanında misafirimiz Sn. Aysel DAĞLAR"ın tatili sırasında odasını ya da otelini değiştirme talebinde bulunması durumunda, müşteri memnuniyetinin sürekliliğini sağlamak ilkesi ile çalışan firmamızın gecikmeden bunu yerine getirmiş olacağını da tereddütsüz belirtmek isteriz. Ancak misafirimiz böyle bir talepte bulunmamış olup, kendisi ile yakından ilgilenen rehberimize de tatiline otelinde devam etmek istediğini belirtmiştir.
Acente sebepli de olsa, müşterimizi uluslararası Odeon Tours kalite ve güvencesiyle doğru biçimde buluşturamamış olmaktan duyduğumuz üzüntüyü belirtmek isteriz. Benzer durumların diğer müşterilerimiz nezdinde yaşanmaması adına mevcut sistemimizde müşteri şikayet, talep ve önerilerin IS0 9001: 2000 Kalite Yönetim Sistemi gereği düzenli izlenerek analiz edildiğini, sistemlerimizi iyileştirme ve geliştirme adına önemle dikkate aldığımızı belirtmek isteriz.
Kalite politikamız doğrultusunda “Misafir memnuniyeti odaklı” rehberlerimiz ve ofis çalışanlarımızla, müşterilerimizin sadece tatilleri sırasında değil tatilleri öncesi ve sonrasında da talep ve şikayetlerini aynı titizlikle değerlendirmekteyiz. Sadece çalışanlarımızla değil ilişkide olduğumuz partnerlerimizle birlikte yarattığımız kaliteyi her zaman sürdürme gayreti içerisindeyiz. Acentelerimiz bu noktada en önemli partnerlerimizden biridir. Sn. Aysel DAĞLAR"ın şikayetinin de titizlikle ele alındığını ve kendisinin her aşamada bilgilendirildiği ve memnuniyetinin izlendiğini bilgilerinize sunarız.
Saygılarımızla,
Müşteri İlişkileri Yönetimi
Odeon Turizm İşletmeciliği A.Ş., Antalya
Tel: +90 242 349 48 48
Fax: +90 242 310 83 60
www.odeontours.com

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.